Palloliitto tukee Arina Areenan laajennusta
15.12.2021 15:02 Uutiset / Pääsivusto

Euroopan jalkapalloliiton HatTrick- komitea vahvistaa avustuspäätöksen Arina Areenan laajennushankkeeseen kokouksessa 8.3.2022.

Suomen Palloliiton liittohallitus on kokouksessaan 13.12.2021 hyväksynyt FC Raahen hallilaajennushankkeen kansalliseen HatTrick-investointiohjelmaan.

Pääsihteeri Marco Casagranden mukaan Palloliitto on päättänyt hakea laajennushankkeelle 20.000 euron rakentamisavustusta Euroopan jalkapalloliitolta (UEFA). Avustuspäätös vahvistetaan UEFAn HatTrick- komitean kokouksessa 8.3.2022.

FC Raahen hankesuunnitelmassa hallilaajennus on sijoitettu nykyisen Arina Areenan ja Ahlsellin väliselle alueelle. Hankkeen omistaja olisi Kiinteistöosakeyhtiö FC Raahe, joka perustetaan FC Raahe ry:n omistamaksi halliyhtiöksi ja urheiluseuratoiminnan ulkopuolella olevaksi taloudelliseksi yksiköksi.

Tavoitteena on hankkia ensin nykyinen Arina Areena Koy FC Raahen omistukseen Raahen kaupungilta vuonna 2022 ja sen jälkeen laajentaa halli täysmittaiseksi jalkapallohalliksi vuonna 2023.

FC Raahe on esitellyt laajennushankkeen 6.lokakuuta Raahen kaupungin rakennetun ympäristön lautakunnalle. Se tekee päätöksen kaupungin omistaman hallin myymisestä. Laajennushankkeen alviton kustannusarvio on 496 000 euroa.


   
Lisää uutisia
FC Raahe
«  Tammikuu   »
Kategoriat