Voittajia Kokkola Cupissa
Julkaistu: 24.07.2022 16.31

C Raahen Ron Ejupi ja Topi Arola pelasivat Kokkola Cupissa FDS-AVFC-joukkueessa ja pääsivät juhlimaan E11-sarjan voittoa. Samanlaisiin voittojuhliin päättyi myös FC Raahen Alex Erikssonin ja Rasmus Hämeenkorven osalta, kun he pelasivat FDS-AVFC:n joukkueessa E10-sarjassa.

FC Raahen omista joukkueista P11-juniorit sijoittuivat Kokkola Cupissa sijoille 5.-8. Ensimmäisessä sijoitusottelussa FC Raahe voitti LoVen 5-1. Puolivälierissä latvialainen Futbola Parks Academy pudotti FC Raahen mitalipeleistä 3-2 voitolla.

FC Raahen P17-juniorit olivat alkulohkossaan neljänsiä maalierolla 1-1. Ensimmäisessä sijoitusottelussa PK-37 otti 0-5 voiton. Toisessa FC Raahe kohtasi FC Ylivieskan ja voitti tiukan ottelun rankkareilla 8-7. Joukkueen sijoitus oli 11sta.

FC Raahen P13-junioreiden saldo alkulohkosta oli kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Sijoitusotteluissa joukkue voitti KaaPo mustan 5-0 ja KJP:n 2-1 sijoittuen turnauksessa 17:sta.