Viikkokatsaus 3.-9.8.2020
Julkaistu: 10.08.2020 00.00

Viikkokatsaus 3.-9.8.2020

FC Raahen miehet hakivat sunnuntaina 2-4 (1-1) voiton Pudasjärveltä. Maalinteossa nelosen ottelussa FC Kurenpoikia vastaan onnistuivat Aleksi Kylmälä, Ville Lindholm, Timi Knuutinen ja Vertti Kontinaho.

FC Raahen naisten kolmosen kotipelissä PonPaa vastaan sunnuntaina oli kaikki avaimet voittoon, mutta taukojohto kääntyi 2-2 (2-1) tasapeliksi. Maalintekijöinä olivat Katja Kultala ja Selma Salmela.

B-tyttöjen kakkosessa FC Raahe vieraili lauantaina Oulussa. Krista Kyröläisen osuma jäi ainoaksi, kun OTP voitti ottelun 4-1 (1-1).

P12-junioreiden ykkösessä FC Raahe P08 pelasi 2-2 (1-0) tasapelin sunnuntaina Pattasissa. Raahelaisten maaleista vastasivat Niklas Pussila ja Henrik Nissinen. Lauantaina P12-kakkosen jatkosarjassa sijoista 1.-.6. FC Raahe P08 hävisi FC SCJ:lle viime minuutin vierasmaalilla 2-3 (0-1). Maalintekijöinä olivat Patric Ojanlatva ja Henrik Nissinen.

T11-junioreiden alueturnausta pelattiin lauantaina Koivuluodossa. Avausottelussa FC Raahen T09 ja T10 tasasivat pisteet 0-0 tuloksella. FC Raahe T09 hävisi sitten 0-2 lukemin HauPa T10:lle ja FC Wimma 10-11:lle. T10 voittivat FC Wimma 10-11:sta 3-2 ja HauPa T10:n kanssa ottelu päättyi 0-0.

FC Raahen juniorit olivat viikonloppuna Terwaturnauksessa neljän joukkueen voimin. Yhteissaldona oli 13 voittoa ja viisi tappiota.

FC Raahen P10 voitti viikonloppuna Terwaturnauksen 10-vuotiaiden harrastesarjan. Joukkue pelasi turnauksessa viisi ottelua ja otti kaikista voitot.

- Hieno turnaus, paljon hyviä suorituksia ja kaikki pelaajat saivat hienoja onnistumisia. Peli oli parhaimmillaan todella hyvää ja pallo liikkui hienosti pelaajalta toiselle. Välillä sitten puskettiin vastustajan muuriin yksinyrittämisellä, kun kaikki pelaajat halusivat päästä ratkaisijoiksi, joten parannettavaa jäi myös seuraavaan kertaan. Tärkeintä kuitenkin oli pojista huokuva peli-ilo ja toisten tsemppaaminen ja oman joukkueen maaleista iloitseminen, valmentaja Marko Halinen kommentoi.

9-vuotiaiden sarjassa FC Raahe P11 oli mukana kahdella joukkueella. Haastesarjassa FC Raahe voitti kaikki pelaamansa neljä ottelua. Kilpasarjassa FC Raahe aloitti kahdella voitolla, joita seurasi kaksi niukkaa maalin tappiota.

- Helteinen päivä. Kahdella joukkueella osallistuttiin ja molemmilla 4 ottelua. Yhteensä saldona 6 voittoa ja 2 kirvelevää yhden maalin tappiot. Pojat luonnollisesti innoissaan voitoista ja maaleista, mutta valmentajan näkövinkkelistä mieltä lämmittää se tapa millä voitot tuli eli joukkuehenki ja yhteenpelaaminen parantunut hienosti, valmentaja Mika Eriksson kertoi.

14-vuotiaiden sarjassa FC Raahe P06 sijoittui kahdella voitolla ja tappiolla alkulohkonsa toiseksi. Mitalipeleissä finaalipaikka karkasi niukkaan 2-3 tappioon HauPalle. Pronssipelissä kahdesta väsyneestä joukkueesta pirteämpi oli Tervarit ja FC Raahe jäi neljänneksi.

- HauPaa vastaan hyvä peli, mutta ei vain nyt ihan riittänyt. Muissa peleissä hyviä juttuja ja vielä jää harjoiteltavaakin. Tietenkin kauden avausvoitot lämmittää, valmentaja Roy Viitanen kommentoi.

Seuran uusimmat

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5