Pelit alkoivat nappulaliigassa
Julkaistu: 14.06.2020 00.00

Pelit alkoivat nappulaliigassa

FC Raahen nappulaliigan pelitapahtumien avauspäivänä Pitkäkarin kentällä oli vauhdissa 20 joukkueessa pelanneet 168 pelaajaa. Toimintaa kentän reunalta oli ohjaamassa 46 valmentajaa.

Rajoitusten takia pelitapahtuman pituutta oli kasvatettu, että kentällä ei olisi liikaa henkilöitä yhtäaikaa. Pallo liikkui otteluissa klo 10 - 16 välisenä aikana ja samaan tapaa on tarkoitus jatkaa tulevinakin pelipäivinä, jos rajoitukset eivät muutu.

Otteluiden lisäksi myös kioskissa oli erityisjärjestelyjä ja käteisen sijasta korttimaksuja suositaan.

Otteluita oli niin seuran puheenjohtajana kuin nappulaliigan yhtenä valmentajana seuraamassa Jani Verkasalo.

- Vaikkakin talvikaudella pelataan lukuisia harjoitusotteluita, vasta Nappulaliigan pelipäivissä nähdään miten eri joukkueet ovat kasvaneet ja kehittyneet harjoituskauden aikana, Verkasalo sanoo.


Ensimmäisen tapahtuman aikana näytti jälleen kerran siltä, että määrätietoinen panostaminen harjoitteluun tuottaa tulosta.

- Tietyissä ikäryhmissä on menty niin paljon eteenpäin, että ihan hämmästyttää, nappulaliigasta vastaava Mikko Bergström kommentoi

Otteluiden tuomareina toimivat FC Raahen junioripelaajat ja he saivat kiitosta toiminnastaan.

- Erityiskiitos tuomareille, jotka vihelsivät hienosti läpi otteluiden ja ohjasivat peliä, P11-joukkueen valmentaja Mika Eriksson kiitteli.


Seuran uusimmat

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5