Voitto harjoituskauden viimeisestä harjoituspelistä

2 x 40 min

Tulos
2-3 (0-1)

Maalit
35' #72 Yliniitty 0-1
54' #10 Paganus 0-2
56' #10 Paganus 0-3
67' #12 Hukka 1-3
69' #20 Chan 2-3

Avauskokokoonpano
Aino Haapakangas (MV), Emilia Ervasti (C), Helmi Alanen, Helka Heikkinen, Saara Huhtala, Sofia Kallela, Silja Kaurala, Kiia Kellola, Minja Jussila, Siiri Paganus, Martta Poukkula

Vaihdossa: Henni Keränen, Venla Niskakangas, Helmi Poukkula, Riina Yliniitty

Torstaina 11.4 pelattiin kauden ensimmäinen harkkapeli ulkona Kummalan tekonurmella Kalajoella.

Peli lähti käyntiin tunnustelevasti ja pieni tuulenvire toi myös peliin omat haasteensa. KPV:n pelaajilla vahvistunut K-Pallo aloitti pelin vahvasti ja piti palloa enemmän hyökkäysalueella meidän joutuessa puolustusasemiin. Näppärät syöttökuviot aiheutti päänvaivaa puolustuksessa.

Hiljalleen saatiin omaa peliäkin käyntiin ja päästiin puhkomaan pariin otteeseen vastustajan puolustuslinjaa. Puoliajan loppupuolella saatiin lopulta maalikin tehtyä, kun aina vaarallinen Siiri Paganus nousi hyvin laidasta ja pelasi hyvän syötön maalille, johon Riina Yliniitty luikerteli kuin kyykäärme ja tuikkasi peliuran ensimmäisen maalinsa! Hienoa Riina! Puoliajalle siis 0-1 johtoasemassa.

Toisella puoliajalla saatiin heti paremmin pelistä kiinni ja hyökkäyksiä alkoi vyöryä K-Pallon maalille solkenaan. Hienot nopeat tilanteenvaihdot riistojen jälkeen vastustajan linjan taakse tuotti lukuisia laadukkaita maalipaikkoja, mutta K-Pallon maalivahti oli ilmiömäisessä vireessä ja torjui läpiajoja kerta toisensa jälkeen. Lopulta saatiin pari palloa maaliin asti kun ensin Silja Kaurala pelasi Siirin läpi ja pallo reppuun. Heti perään Martta Poukkula pelaa upealla syötöllä Siirin jälleen läpi, viileä viimeistely alanurkkaan ja tilanne 0-3.

K-Pallolle kaikki kunnia kun joukkue ei luovuttanut tässä vaiheessa, vaan taisteli täysillä loppuun asti ja pääsikin kaventamaan lopussa pariin otteeseen, joten loppulukemat 2-3 voitto meille. Kiitos K-Pallo hyvin järjestetystä harkkapelistä ja tasaisesta hyvästä matsista, joka varmasti palveli molempia joukkueita.

Palkinnot pelistä:

Taistelijan kinttaat:
Saara Huhtala. Teki valtavan määrän töitä joukkueen hyväksi ja oli myös rohkea pallon kanssa läpi pelin.

Kiertopalkinto:
Siiri Paganus. Vaarallinen koko pelin ajan ja tehot 2+1 puhuu puolestaan. Jatkuva uhka vastustajan puolustukselle.

Onnistuja:
Silja Kaurala. Useampi loistava haltuunotto hyökkäyspäässä ja vastustajan linjan puhkaissut täydellinen syöttö Siirille, joista syntyi myös yksi maali.

Talvikauden harkkapelit on nyt pelattu ja viikon päästä alkaakin kauan odotettu T18 sarja.