Jalkapallokesä käynnistyy – tule mukaan maksuttomiin tapahtumiin toukokuussa!
FC RaaheJulkaistu: 23.04.2024 09.57

Jalkapallokesä käynnistyy – tule mukaan maksuttomiin tapahtumiin toukokuussa!

Lumet sulavat ja pian nurmikot vihertävät. Koulujen lukuvuosi on loppusuoralla ja perheissä mietitään suunnitelmia kesäksi. Kesä onkin hyvää aikaa aloittaa uusi harrastus tai palata takaisin vanhan harrastuksen pariin. FC Raahe järjestää toukokuussa maksuttomia jalkapallotapahtumia, joissa pääsee tutustumaan jalkapallon harjoitteluun ja pelaamisen. Tule mukaan - saat kenties jalkapallokipinän kesäksi tai vaikka pidemmäksikin aikaa!

Jalkapallo on mukava laji monestakin syystä. Se on erinomainen tapa pitää hauskaa ja liikkua samalla. Lisäksi joukkueessa toimiminen ja pelaaminen voi auttaa lapsia oppimaan tärkeitä elämäntaitoja, kuten sitkeyttä, yhteistyökykyä ja reilua peliä. Ja tietenkin se tarjoaa upeita mahdollisuuksia kokea jännittäviä kilpailuja. Uudet kaverit, yhdessä pelaaminen, turnaukset ja muut kivat jutut oman joukkueen kanssa ovat monen FC Raahen pelaajan mielestä se kivoin juttu jalkapallon harrastamisessa.

”Haluamme tarjota eri ikäisille lapsille ja nuorille mahdollisuuksia tulla tutustumaan lajiin matalalla kynnyksellä”, sanoo FC Raahen puheenjohtaja Henri Sassali. Toukokuun tapahtumat ovat maksuttomia eivätkä sido osallistujia mihinkään. ”Mukaan voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta jalkapallosta”, Henri kertoo. Lapsi-vanhempi futisstartti on suunnattu vuosina 2013-2019 syntyneille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen. Matalan kynnyksen pihapelit on tarkoitettu 12-14 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Vanhemmilla on tärkeä rooli lastensa jalkapalloharrastuksessa tukijoina ja kannustajina. Pienimpien lasten futisstartissa ovat mukana myös vanhemmat, jotka pääsevät siten tutustumaan lajiin yhdessä lastensa kanssa. Vanhempia tarvitaan myös vapaaehtoisiksi seuratoimijoiksi, jotka mahdollistavat joukkueiden ja koko seuran toiminnan. Me seurana tarvitsemme monenlaista osaamista. Eri tehtävissä oppii uusia asioita ja toiminnassa mukana ollessa pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin. Kutsummekin vanhemmat mukaan rohkeasti eri tehtäviin riippumatta siitä, onko aikaisempaa kokemusta jalkapallon parista vai ei. Me olemme meidän kaikkien seura!

Lue lisää toukokuun tapahtumista ja ilmoittaudu mukaan:

Uusille valmentajille/ohjaajille järjestetään perehdytyskoulutus torstaina 16.5.2024 klo 18-19 Arina Areenalla.

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5