Junioritulokset 2.-8.8.2021
10.8.2021 0:10 Uutiset / Pääsivusto

FC Raahen 2011-syntyneet pojat voittivat sunnuntaina pronssiottelunsa Terwaturnauksessa.

FC Raahe oli viikonloppuna monen joukkueen voimin Oulun Terwaturnauksessa. P10-kilpasarjassa FC Raahe jäi niukalla 1-2 tappiolla pronssipeliin, josta irtosi mitalia joukkueen kaulaan 2-0 voitolla. Saman ikäluokan haastesarjassa FC Raahe voitti sijoitusottelunsa ja oli yhdekäs.

P11-haastesarjassa FC Raahe voitti B-finaalin ja sijoittui viidenneksi. P12-haastesarjassa FC Raahe voitti sijoitusottelunsa ja loppusijoitus oli yhdeksäs.

P7-haastesarjassa FC Raahen kaksi joukkuetta otti viisi voittoa ja yhden tasapelin sekä kaksi tappiota. Kilpasarjassa saldo oli voitto, kaksi tasapeliä ja tappio.

P8-kilpasarjassa FC Raahe hävisi kaikki neljä otteluaan. Haastesarjassa kahden joukkueen saldo oli neljä voittoa, tasapeli ja kolme tappiota.

P9-haastesarjassa FC Raahe oli mukana neljällä joukkueella. Tulossarja oli tasainen 5 voittoa, 5 tasapeliä ja 6 tappiota.

Aluesarjan otteluissa FC Raahe voitti P15-kakkosessa OLS Pohjoisen keskiviikkona 4-3 (3-1). Arttu Trifonov teki hattutempun ja Joni Perkkiö yhden. Lauantaina SoPa haki pisteet Raahesta 2-4 (1-1) voitolla. Maalit teki Ville Grekula ja Tomi Viitanen.

P17-kakkosessa FC Raahe pelasi sunnuntaina Oulussa OLS keltaisen vieraana 0-0 (0-0) tasapelin.

P14-kakkosessa hävisi torstaina OLS Idälle 5-2 (2-1). Eino Salmela teki molemmat raahelaismaalit. Sunnuntaina PaKa haki pisteet Raahesta 2-5 (1-1) voitolla. FC Raahen maalit teki Henrik Nissinen ja Eino Salmela.

T13-kakkosen syksyn jatkosarja käynnistyi FC Raahe punaisen ja valkoisen kohtaamisella. Punainen vei voiton 0-6 (0-3). Mira Mustonen teki hattutempun ja kertaalleen osuivat Helmi Alanen, Martta Poukkula ja Rina Krasniqi.

T11-sarjassa FC Raahe järjesti taso 2:n turnauksen. Kotikentällä FC Raahe valkoinen voitti kolmesta ottelustaan kaksi. Punaisen saldo oli niin ikään kaksi voittoa neljästä ottelusta.


   
Lisää uutisia
FC Raahe
«  Marraskuu   »
Kategoriat