Naisille voitto Kempeleessä
Julkaistu: 02.07.2020 00.00

FC Raahen naiset voittivat Ajax Sarkkirannan kolmosen torstai-illan vierasottelussa 2-4 (0-1).

- Ansaittu voitto. Tuntuu hienolta, kun kaveri nousi rinnalle ja noustiin vielä sieltä, FC Raahen valmentaja Marko Pyy kommentoi.

FC Raahen avausmaalista avausjakson lopulla vastasi Lotta Iivonen. Maaliin olisi ollut mahdollisuus jo aikaisemminkin, kun Pihla Raitanen kaadettiin alueella. Silloin vielä Iivosen sihti oli vähän hakusessa ja rankkarista pallo viuhui ohi maalin.

Toisen jakson alussa FC Raahen kapteeni Annika Karhu vei raahelaiset 0-2 johtoon. Ajax nousi tasoihin, kun kotijoukkueen Sonja Anias osui ensin pilkulta ja viisi minuuttia myöhemmin pelitilanteesta.

- Näytti, että peli kääntyy Ajaxille, mutta onneksi noustiin vielä, Pyy totesi.

FC Raahe nousi voittojuhliin viimeisen kymmenen minuutin aikana. Lotta Iivonen viimeisteli ensin 80 minuutilla ja viimeisen niitin Iivonen laukoi ottelun lisäajalla.

- Missattiin kyllä paikkoja ottelun aikana useampikin, mutta hieno voitto. Kaikki pelasi hyvin ja paremmin kuin kauden avausottelussa, Pyy sanoi.

Lotta Iivonen kuittasi missatun rankkarin kolmella pelitilannemaalilla.