Junioreiden viikkokatsaus 2.9. - 8.9.2019
Julkaistu: 08.09.2019 00.00

B-poikien kolmosessa FC Raahe hävisi sunnuntaina Raahessa vierailleelle Roi Unitedille 0-2 (0-0).

C15-poikien mestaruussarjassa FC Raahe P04 taipui toisella jaksolla 2-3 (2-1) tappioon Haukiputaan Pallolle. FC Raahen maalit tekivät Jaakko Kauppila ja Miro Ala-Aho.

C14-poikien mestaruussarjassa FC Raahe P05 vieraili lauantaina Kemissä, missä sarjakakkonen KePS/TP-47 voitti 9-1 (4-0). FC Raahen ainokaisen teki Elias Saarela. Sunnuntaina joukkue pelasi kotikentällä. Sarjakärki RoPS/FC SCJ vei pisteet napapiirille 3-5 (1-3) voitolla. Raahelaisten maalit tekivät Eetu Olsen 2 ja Viljami Pyy.

D13-poikien kakkosessa FC Raahe P06 haki voiton sunnuntaina Kajaanista. AC Kajaani kaatui 3-4 (2-1). Antti Jyrylä teki hattutempun ja Olli Komulainen maalasi pilkulta yhden.

D12-poikien ykkösessä FC Raahe P07 hävisi sunnuntaina Oulussa OLS 08 Edustukselle 6-0 (3-0). Kakkosessa FC Raahe hävisi reiluin lukemin 20-1 (12-1) OTP Valkoiselle. Raahelaisten maalin teki Petra Nieminen.

F10-junioreissakin maaleja syntyi varsin reippaasti. Enemmän pelanneiden turnauksessa FC Raahen P10 voitti RoPS Sinisen 7-2 ja hävisi HauPalle 3-15 sekä FC SCJ:lle 8-21.

AS Moon voitti lauantaina III-divarissa Raahessa vierailleen TP-47:n 7-3 (4-0). FC Raahen B-junioreista täydet minuutit kentällä pelasi Joonas Hämäläinen.