Ilmoittautuminen Lapsi-vanhempi-jalkapallokouluun päättynyt
5.9.2019 8:06 Uutiset / Pääsivusto

Lapsi-vanhempi- jalkapallokouluun pääsi ilmoittautumisjärjestyksessä

FC Raahe käynnistää 29. syyskuuta Arina Areenalla ilmaisen futiskoulun 2002-2015-syntyneille tytöille ja pojille ja sen avulla pelaajat ja vanhemmat pääsevät tutustumaan jalkapallon harjoitteluun ja pelaamiseen. Tutustuminen tapahtuu oman ikäluokan ryhmissä ja tarkoitus on järjestää tytöille ja pojille omia ryhmiä. Ilmoittautuminen päättyy 23.syyskuuta.

Maksuton jalkapallokoulu kokoontuu kaksi kertaa ja niissä pelaajan huoltaja osallistuu harjoituksiin apuohjaajana vastuuvalmentajien apuna. Vanhemmat perehdytetään ohjaamiseen vastuuvalmentajan suunnitteleman harjoituksen aikana.

Tavoitteena on synnyttää jalkapallokoulun avulla sen osallistujista kolme nappulaliigajoukkuetta ikäluokissa 2008-2015 ja yksi Futisliigajoukkue ikäluokissa 2002-2007. Tarkoitus on löytää niille ohjaajatiimit vanhempien joukosta.

Uudet pelaajat jatkavat halutessaan harjoittelua jalkapallokoulun jälkeen loka-huhtikuussa Arina Areenalla ja pelaavat joko matalan kynnyksen joukkueissa tai piirisarjajoukkueissa. Eniten harjoitelleilla on mahdollisuus päästä pelaamaan Pohjois-Suomen piirisarjaan kilpajoukkueissa.

Futiskoulu on tarkoitettu niille 2002-2015-syntyneille, jotka ovat aloittelijoita, tauolla tai jotka eivät ole mukana FC Raahen harjoitusryhmissä. Nykyisissä seuran joukkueissa harjoittelevat pelaajat jatkavat osallistumista nykyisissä ryhmissään.

Vanhemilla ja pelaajilla ei ole velvoitetta jatkaa mukana toiminnassa jalkapallokoulun jälkeen, sillä futiskoulu on ilmainen tutustumistapahtuma. Kiinnostuneilla huoltajilla on mahdollisuus tutustua ja osallistua seuran kustantamana Jalkapallotekniikat-valmentajakoulutukseen 12.- 13.lokakuuta ja 8.-11marraskuuta D-ikävaihekoulutukseen, kun FC Raahe järjestää niin kokeneille kuin aloittelevillekin valmentajille valmentajakoulutusta Raahessa Tiiranlinnassa ja Arina Areenalla.

2002-2015-ikäluokan jalkapallokoulu järjestetään kaksi kertaa. Ajankohdat ovat sunnuntaisin 29.syyskuuta klo 10.30-12.00 ja 6.lokakuuta klo 10.30-12 Arina Areenalla. Ilmoittautuminen hallilla klo 10.30. Lisäksi 13-lokakuuta klo 13.30-15.00 järjestetään jalkapallokoululle pelitapahtuma Arina Areenalla. Koulun varusteina ovat lenkkikengät, nappulat jos on , urheiluvaatteet, vesipullo ja oma pallo.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on päättynyt. Jalkapallokoulun vastuuhenkilönä toimii Jani Verkasalo puh. 0503143757.


   
Lisää uutisia
FC Raahe
«  Heinäkuu   »
Kategoriat