Juniorit Kalajokilaakso Cupissa, sunnuntai
Julkaistu: 15.05.2022 21.22

Kalajokilaakso Cupin sunnuntai oli punaista juhlaa. P11-sarjassa FC Raahen punainen ja valkoinen voittivat lohkonsa ja kohtasivat finaalissa. Punainen oli asteen vahvempi ja vei turnausvoiton 5-0 lukemin.
- Punaiset veivät "derbyn", mutta valkoiset ovat yhtä suuria sankareita tänään, valmentaja Mika Eriksson sanoi.

FC Raahen T11-juniorit sijoittuivat sarjassaan toiseksi. Alkulohkon voiton jälkeen edessä oli kolmen joukkueen finaalisarja, jossa HauPa vei keskinäisen pelin rankkareilla ja otti turnausvoiton.

T10 osallistui ensimmäisiin 8v8-peleihin ja pelasi T11-sarjassa. Kokemusta lähdettiin hakemaan ja sitä saatiin. Alkulohkon tappioiden jälkeen viimeinen sijoitusottelu HauPa T12 vastaan päättyi niukasti 1-2 (1-0) tappioon. FC Raahe sijoittui T11-sarjassa lopulta jaetulle 9.sijalle.

T9-juniorit voittivat alkulohkossaan kaikki kolme ottelua ja sijoituspelissä oli vastassa oman seuran T8 punaiset. Ottelu päättyi 2-2.

- Nähtiin hienoa tiimipeliä, kavereiden auttamista ja tsemppausta, syöttelyä, yhteistyötä ja mahtavaa innokkuutta, joukkueen valmennus kertoi.

T8-tyttöt pelasivat samassa alkulohkossa ja joukkueet ottivat lohkon ykkös- ja kakkospaikan. Punaiset kohtasivat T9-joukkueen (2-2) ja valkoinen voitti sijoitusottelussaan FC Ylivieskan mustan 3-2.