Junioritulokset 3.-9.5.2021
9.5.2021 16:28 Uutiset / Pääsivusto

FC Raahen punainen ja valkoinen kohtasivat lauantaina T13-sarjan kauden avausottelussa Koivuluodon tekonurmella.

FC Raahe P17-juniorit pitivät taas maalinsa puhtaana, kun Hercules YJ kaatui torstain kakkosen kotiottelussa 3-0(0-0). Maalinteon toisen jakson alussa aloitti Otto Iivonen. Ottelun lisäajalla voiton sinetöivät maaleillaan Miro Ala-Aho ja kapteeni Zia Heidari.

FC Raahen P15-juniorit aloittivat kautensa tiistain kotiottelulla. Pisteet jäivät kakkosen ottelussa Raaheen, kun FC Raahe voitti Limingan Pallokarhut 5-2(3-2). Pyry Lumme maalasi kahdesti. Kertaalleen verkkoa venyttivät Arttu Trifonov, Hussein Al-Zubaidi ja Aada Lahti.

Kausi käynnistyi myös sunnuntaina, kun FC Raahen P13-juniorit avasivat kautensa P14-ikäluokan kakkosessa. Hyvä avauspeli isolla kentällä ei tuottanut palkintoa pisteiden merkeissä, kun SuPS vei voiton 0-1(0-1).

Virallisten otteluiden makuun pääsivät myös T13-sarjan kakkosessa FC Raahen punainen ja valkoinen, jotka kohtasivat toisensa lauantaina. Vuotta vanhemmat punaiset saivat maalijyvän kohdilleen toisella jaksolla ja voittivat 0-5 (0-0). Maaleja tekivät Rina Krasnici 2, Martta Poukkula, Emilia Alila ja Helmi Alanen.


   
Lisää uutisia
FC Raahe
«  Marraskuu   »
Kategoriat