Junioreiden viikkokatsaus 12.8. - 18.8.2019
Julkaistu: 18.08.2019 00.00

FC Raahen B-pojat voittivat kolmosessa keskiviikkona Raahessa vierailleen Oulun Tarmon 8-2 (3-1).B-tyttöjen kakkosessa FC Raahen 03/04-tytöt ottivat kauden avausvoittonsa, kun ToJK 03/04 kaatui 3-0 (1-0). Pihla Raitanen teki tyttöjen kaikki maalit eli puhtaan hattutempun.

C15-poikien mestaruusarjassa FC Raahe P04 haki lauantaina 1-3 (1-3) vierasvoiton FC Kurenpoikien vieraana. C14-poikien mestaruussarjassa FC Raahe P05 avasi syksyn pistetilin pelaamalla 3-3 (2-1) tasapelin lauantaina Raahessa vierailleen OLS 06 Edustuksen kanssa.

D13-poikien ykkösessa FC Raahen P06-pojat jatkoivat lauantaian tappiotonta syyssarjaa voitettuaan Raahessa KePS/Punaisen 5-0 (0-0). Kakkosessa P06-juniorit hävisivät lauantain vieraspelinsä ToJK:lle 6-4 (5-1) ja OLS 06 Pohjoiselle 6-0 (4-0).

D12-poikien ykkösessä FC Raahen P07-juniorit ottivat syksyn avausvoiton, kun OPS kaatui Oulussa sunnuntaina 4-11 (2-4). Kakkosessa FC Raahe 07-juniorit hävisivät lauantaina Raahessa LaFK:lle 0-13 (0-6) ja sunnuntaina HauPa/Vihreälle Oulussa 8-1 (4-1).

E11-pojissa FC Raahe P08 pelasi sunnuntaina tason 2 turnauksessa Rovaniemellä. Saldona oli 6-1 voitto KP-55:sta ja tappiot 2-3 RoPS 07/Mustalle sekä 0-3 FC SCJ/valkoiselle.

E10-pojissa FC Raahe 09 pelasi lauantaina tason 2 turnauksessa Kajaanissa. Kotiin lähti voitot 3-0 ONS 09 punaisesta ja 4-3 KaPa valkoisesta. OLS 09 Ranskalle FC Raahe hävisi 1-3.

AS Moonin III-divisioonan 4-7 (2-5) voitto-ottelussa Roi Unitedin vieraana lauantaina FC Raahen B-junioreista täydet minuutit kellotti Joonas Hämäläinen, joka viimeisteli hyvän pelisuorituksen maalilla. Vaihdosta kentälle tulivat Samuel Erkkilä (46 min) ja Siu Thieu (78 min). Sunnuntainakin Hämäläinen pelasi täydet minuutit, kun AS Moon hävisi RoPolle 5-2 (0-2). Vaihdosta taas minuutteja saivat Erkkilä (71 min) ja Thieu (80 min).