Junioreiden viikkokatsaus 29.7. - 4.8.2019
Julkaistu: 04.08.2019 00.00

FC Raahen P04-juniorit kokivat keskiviikkona syyskierroksen toisessa ottelussa niukan tappion. OLS 05 käänsi mestaruussarjan ottelun 2-3 (1-1) voitoksi viimeisellä minuutilla syntyneellä voittomaalilla.

Maalin tappion kärsi myös FC Raahen P05-juniorit. Mestaruusarjan ottelussa perjantaina KePS/TP-47 YJ haki pisteet Raahesta 0-1 (0-1) voitolla.

P06-junioreiden ykkösessä FC Raahe avasi syyskierroksen kahdella voitolla. Tiistain kotiottelussa kaatui Tervarit valkomusta 5-2 (1-2). Lauantaina maaleja syntyi enemmän, kun FC Raahe voitti OLS Etelän Oulussa 0-11 (0-5). P06-junioreiden kakkosessa FC Raahen syksy alkoi Oulussa 1-6 (0-3) tappiolla OLS Idälle.

P08-juniorit pelasivat lauantaina Taso 1 piirisarjaturnauksessa Limingassa. Tappiot joukkue koki Limingan Pallokarhuille 1-3 ja Haukiputaan Pallolle 0-5. Viimeisessä ottelussa FC Raahe voitti OPS:n 11-0.

P10-junioreiden enemmän pelanneiden piirisarjaturnauksessa vietettiin lauantaina aikamoisia maalijuhlia. FC Raahen juniorit olivat osallisena molemmin puolin. HauPalle FC Raahe hävisi 1-13 ja Kajhalle 0-10. Päivä päättyy uuteen kohtaamiseen KajHan kanssa ja tällä kertaa FC Raahe otti 14-1 voiton.

Miesten III-divisioonassa AS Moonin 1-5 (0-2) tappiossa Kemi City FC:lle avauksesta ottelun aloitti FC Raahen B-junioreista Samuel Erkkilä. Toisen jakson alussa Erkkilän paikalle vaihdosta tuli Joonas Hämäläinen.