FC Raahe käynnisti talenttitoiminnan
Julkaistu: 16.01.2018 00.00

FC Raahe käynnisti talenttitoiminnan


FC Raahe on käynnistänyt motivoituneiden ja lahjakkaiden pelaajien talenttitoiminnan. Talenttitreenit pidetään viikottain kahdelle ryhmälle: sekä C- ja B-pojille että D-pojille ja C-tytöille. Talenttivalmentajana toimii Simo Lindholm.

Toiminnan tavoitteena on tukea potentiaalisten junioreiden kehittymistä järjestämällä hyvän pallotempon ja intohimon sisältävä lisäharjoitus kerran viikossa. Lisäharjoituksessa lahjakkaat pelaajat pääsevät treenaamaan viikottain kykyjen äärirajoilla.

Kun seuran pelaajamäärä ylitti 500, talenttitoiminnan käynnistäminen tuli ajankohtaiseksi, Molempiin talenttiryhmiin osallistuu noin 12 pelaajaa, jotka tulivat valituksi vastuuvalmentajien esittämistä eri ikäluokkien pelaajista aloitustapahtumassa.

Talenttitoiminnassa painotetaan teknistaktisia harjoitteita. Lisäksi treeneihin sisältyy poikien maajoukkueen valmennuslinjan teemoja sekä Huuhkaja-,Helmari- ja aluejoukkuetoiminnassa havaittuja pelaajien kehityskohteita.

Talenttitreenien lisäksi toimintaan sisältyy valmentajien mentorointi ikäluokkien omissa joukkueharjoituksissa kerran kuukaudessa. Keskustelujen avulla edistetään osaltaan pelaajien yksilökeskeistä kehittymistä myös omassa joukkueharjoittelussa.

Talenttitoiminnan avulla on saavutettu hyviä tuloksia muunmuassa Jyväskylässä, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Seinäjoella.

Seuran uusimmat

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5