Tulos
1-1 (0-1)

Maalit
7' #60 Kulju S 0-1
80' #6 Kallela 1-1 (rp)

Avauskokokoonpano
Aino Haapakangas (MV), Helka Heikkinen (C), Emilia Ervasti, Saara Huhtala, Sofia Kallela, Kiia Kellola, Venla Niskakangas, Siiri Paganus, Helmi Poukkula, Martta Poukkula, Riina Yliniitty

Vaihdossa: Helmi Alanen, Silja Kaurala, Henni Keränen, Aada Lahti, Olivia Soikkeli
Aada Lahti ei pelannut ottelussa.

27.4 kauden ensimmäisessä kotipelissä vastaan asettui TP-47.

Kohtalaisen hyvässä kelissä pelattu kotiavaus lähti räväkästi liikkeelle, kun Siiri kirmasi laidalta karkuun, täräytti pallon ylärimaan ja jatkopallosta Venla pääsi vielä tuikkaamaan kohti maalia, mutta Tornion veskari sai pidettyä maalinsa puhtaana. Vierasjoukkue otti hiljalleen otetta pelistä ja pääsikin pian iskemään avausmaalin 0-1 kun etukäteen vaaralliseksi maalintekijäksi tiedetty Saara Kulju pisti hieman onnekkaasti pallon maaliin. Puoliajan loppua kohti Tornio painoi vimmatusti päälle, mutta laadukkaat maalipaikat jäivät puuttumaan ja tauolle 0-1 numeroissa.

Tauolla kopissa vähän heräteltiin taistelutahtoa uudelleen ja toiselle puoliajalle asteli uudesti syntynyt kotijoukkue. Kaksinkamppailut alkoi välillä kääntyä myös meille ja maalipaikkoja alkoi syntyä hiljalleen Tornion maalille. Tasainen vääntö näytti jo päättyvän Tornion 0-1 voittoon, mutta juoksukone Kiia Kellola oli toistamieltä. Kiia nousi röyhkeästi pakin tontilta rankkari alueelle asti ja ohitti nopealla rytminmuutoksella Tornion puolustajan, jolla ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin kaataa pikajuoksija nurin ja pallo pilkulle. Pallon taakse asteli ottelun paras pelaaja Sofia "hevosenpotku" Kallella joka täräytti rankkarin varmasti maaliin ja peli 1-1 peliajan ollessa jo täynnä. Näin ehkä molemmille ansaittu tasuri ja pisteet jakoon. Kiitos Tornio hyvästä matsista.

Pelissä palkintoraatina toiminut Riina Kluukeri palkitsi pelin jälkeen vastustajalta Saara Kuljun ja kotijoukkueelta Sofia Kallelan.

Taistelijan kinttaat
Kiia Kellola. Mahtavaa peliä laitapuolustajana ja lopussa huikealla nousulla hankittu rankkari.

Kiertopalkinto
Sofia Kallela. Hyvää varmaa peliä topparina ja varmistukset toimi hienosti läpi pelin. Kruununa peliuran ensimmäinen maali pilkulta häkkiin.