5
KES
18.30
T13 (2010), T13 Kakkonen Pohjoinen

HauPa/Vihreä - FC Raahe Raahe   5 - 0

Oulu, Länsituuli TN A

​Ennakko: HauPa-FCR - Kuuden pisteen peli

Ennakko: HauPa – FC Raahe

Kuuden pisteen peli

Jälleen sarjan kärkiottelu edessä, nyt vuorossa aina vaarallinen HauPa, joka hönkii sarjataulukossa FC Raahen niskaan. Edellinen kohtaaminen toukokuun alussa Raahessa alkoi HauPan painostuksella ja johtomaalilla. Tämän jälkeen punainen vyörytys alkoi ja kolmella perättäisellä maalilla kotijoukkue siirtyi 3-1 johtoon. Lopun 3-2 kavennusmaalista huolimatta Raahe puolusti järkevästi ja varmisti tiukan pelin voitokseen. Maanantain peliin on lataus korkealla. Tytöt ovat aloittaneet kesäloman ja katseet kohdistuvat muun loma-ohjelman lisäksi vahvasti viheriöille. Varmaa on, että molemmilla joukkueilla on voitto mielessä, sekä yksilö- että joukkuepelin kehittäminen edellisiin peleihin verraten.

Kuntopuntari

Yhden pelin vähemmän pelanneella HauPalla on sarjataulukon toisena 12 pistettä ja sarjakärki FC Raahella 18 pistettä. Nämä joukkueet ovat tällä hetkellä vahvimmin kiinni sarjanoususta Ykköseen, joten kyseessä on varsinainen kuuden pisteen peli. Kevätkierrosta on kuitenkin jäljellä vielä tämän pelin jälkeen 3 kierrosta, joten taulukossa kerkeää tapahtumaan isojakin muutoksia. Peli ja tilanne kerrallaan –mentaliteetilla valmistautumalla Länsituulen tekonurmella molemmat joukkueet tulevat antamaan kaikkensa laadukkaan jalkapallotapahtuman eteen.


Kokoonpano

#6 Venla Niemelä, #19 Jonna Virtanen, #11 Linnea Vaittinen, #3 Hilda Kankaala (mv), #9 Pinja Karjaluoto, #28 Sofia Riekki, #12 Aada Kivelä, #40 Ellen Mauno, #39 Enna Juttula, #38 Vilja Myllymäki, #50 Elma Alanen (C), #4 Linnea Siponen, #37 Alisa Soikkeli

Valmennus Jani Verkasalo, Tero Alanen ja Olli Vaittinen. Joukkueenjohtaja Katja Nummilinna. Huoltajat Anu Kankaala ja Kirsi Soikkeli.

Tilastot
HauPa/Vihreä

5 - 0

(3-0)
9'MaaliAppel Vilma
17'MaaliHeino Anneli
33'MaaliSillanpää Enni
42'MaaliMatila Aava
63'MaaliKivimäki Sinna

FC Raahe ry


PL 122, 92101 Raahe

fcraahe@gmail.com

Y-tunnus 0987688-5