6-0 (3-0)

Maalit
7' #16 Norrman 1-0
29' #16 Norrman 2-0
31' #21 Leppänen 3-0
69' #8 Kukkola 4-0
71' #16 Norrman 5-0
78' #21 Leppänen 6-0

Avauskokokoonpano
Sofia Kallela (MV), Helka Heikkinen (C), Helmi Alanen, Emilia Ervasti, Saara Huhtala, Silja Kaurala, Kiia Kellola, Aada Lahti, Venla Niskakangas, Siiri Paganus, Martta Poukkula

Vaihdossa: Aino Haapakangas, Minja Jussila, Helmi Poukkula, Olivia Soikkeli, Riina Yliniitty

Sunnuntaina 21.4 pelattiin ensimmäinen sarjapeli Rovaniemellä varsin koleassa kelissä.

Rovaniemellä puitteet hyvän ottelutapahtuman järjestämiseen on kunnossa ja tälläkin kertaa päästiin pelaamaan hienolla keskuskentällä. Ennakolta ehkä sarjan ennakkosuosikki RoPS olikin odotetun kova ja painoi alusta asti kimppuun kovalla paineistuksella ja maalissa hyvin pelannut Sofia joutui torjumaan useita vaarallisia tilanteita. Meilläkin oli muutamia hyviä vastaiskuja, joista saatiin luotua vaarallisia maalipaikkoja, mutta viimeistely ei vielä tuottanut tulosta tällä kertaa. 1.puoliajan lukemat kirjattiin kotijoukkueelle 3-0.

Toinen puoliaika noudatti pitkälti samaa kaavaa ja RoPS viimeisteli toisellakin jaksolla 3 maalia hienoilla laukauksilla, joten pelin lopputulos 6-0 ei jättänyt jossitteluille sijaa.

Meilläkin oli kuitenkin pelissä omat hetkemme ja saatiin lukuisia hyviä syöttöketjuja pelin aikana. Peli oli myös hyvää harjoitusta pelinavaamiseen miten löydetään keinoja purkaa vastustajan kovaa prässiä ja siinä montaa kertaa onnistuttiinkin hienosti. Kokonaisuutena pelistä jäi positiivinen fiilis tappiosta huolimatta ja lähdetään hyvällä asenteella valmistautumaan lauantaina kotipeliin Torniota vastaan. Kiitoksia RoPSille reilusta ja kovasta matsista.

Taistelijan kinttaat
Martta Poukkula, joka pelasi tosi hyvän pelin topparina ja avasi peliä hienosti läpi ottelun. Martan taitavaa pallonkäsittelyä on aina ilo katsoa.

Kiertopalkinto
Riina Yliniitty, joka pelasi ensimmäisen virallisen sarjapelinsä. Riina on kehittynyt hienosti lyhyessä ajassa ja nyt on se ensimmäinen pelikin alla ja lisää on luvassa.